HomeNieuws  

06-06-2023

Veilig met Rianne

Meis-BHV-Rianne

Rianne van der Meis (47) is coördinator bedrijfshulpverlening en heeft daardoor een goed overzicht van het reilen en zeilen binnen het familiebedrijf. Met de oprichting van Meis bedrijfshulpverlening begon ze als coördinator en 15 jaar later werkt ze nog steeds met veel plezier in deze veelzijdige functie. In ‘Veilig met Rianne’ vertelt ze over haar overstap, werkzaamheden en hobby’s.

Hulpverlening

Voor haar baan als coördinator bij Meis Bedrijfshulpverlening was Rianne werkzaam in de verpleging. Rianne: “Ik heb jaren gewerkt met verstandelijk gehandicapten en als laatst was ik werkzaam in de verpleging in de bejaardenzorg. Thuis hadden we destijds drie opgroeiende dochters waarmee het onregelmatige verpleegwerk lastig te combineren was. Meis is een familiebedrijf en mijn man was toen precies bezig met de oprichting van Meis Bedrijfshulpverlening. Die timing was dus perfect! Ik kon zo de overstap maken en mijn kennis uit de verpleging inzetten. Daar hield ik mij al vaker bezig met bedrijfshulpverlening!

Van begin tot het eind

Bij Meis Bedrijfshulpverlening kan je niet alleen terecht voor de algemene bhv-opleiding, maar ook voor opleidingen tot ploegleider bhv en opleidingscoördinator bhv. Daarnaast richt een speciale bhv-cursus zich op mensen die veel met kinderen werken. Rianne heeft plezier als coördinator alles wat bij de opleidingen komt kijken op rolletjes te laten lopen: “Van begin tot het eind ben ik bij het proces betrokken. Ik plan alle cursusleiders en deelnemers in, zorg dat iedereen op tijd de juiste informatie krijgt zoals een bevestigingsbrief. Hebben de cursisten de opleiding succesvol voltooid, krijgen ze ook een certificaat met hun naam opgestuurd via de mail. Vooraf aan de cursus zorg ik dat alle facturen worden verzonden en afgehandeld, dus de administratie neem ik ook voor mijn rekening.”

Snel en persoonlijk

De kracht ligt volgens Rianne bij de kleinschaligheid van het familiebedrijf. Rianne legt uit: “Als een klant mij een mailtje stuurt en ik ben op dat moment niet op kantoor aan het werk, zorg ik altijd dat diegene toch snel een antwoord krijgt. Ik vind die persoonlijke en snelle aanpak belangrijk, juist voor een goede service! Zo hebben we ook goed contact met Meis Brandbeveiliging en versterken we elkaar, wat ook gunstig is voor de klant. Als iemand naast brandblusmiddelen ook een opleiding bedrijfshulpverlening nodig heeft, kunnen we de klant snel daarmee helpen. Zo bieden we met beide bedrijven een compleet pakket aan bedrijfsveiligheid aan: van middelen en onderhoud tot opleidingen!

Buiten sporten

Naast haar werk en gezin is Rianne ook graag sportief bezig: “Ik besteed regelmatig tijd aan kettlebell-trainingen! Dit doen we altijd buiten, in de zomer en de winter! Het lijkt lekker nu de temperaturen hoger worden, maar zo’n training is echt intensief en je krijgt het al snel te warm! In de winter is het misschien wel koud, maar dan train je jezelf vanzelf warm.”

Interesse in de persoonlijke dienstverlening van Rianne en Meis Bedrijfshulpverlening? Kijk eens bij het uitgebreide aanbod aan opleidingen of neem contact met ons op!

Deel dit bericht:

Verder praten?

Dennis vertelt je graag meer. Bel naar 0183 675 166 of mail naar info@meis-bhv.nl

Het laatste nieuws

meis-bedrijfshulpverlening-reanimatie
De specialist in het geven van BHV opleidingen.