meis-bedrijfshulpverlening-reanimatie

Home → Opleidingen → BHV herhaling cursus met E-Learning

BHV herhaling cursus 1 dag 
€ 210,00 excl. BTW

Om elke BHV’er up-to-date en competent te houden organiseert Meis Bedrijfshulpverlening herhaling cursussen voor de  bedrijfshulpverlening.

Cursusdetails

1 dag (in Gorinchem of op locatie)

Certificaat mag niet ouder zijn dan 1 jaar en 3 maanden.

Inclusief lunch

Inzet Lotusslachtoffer voor een realistische training

NIBHV certficaat

Wat betekend de herhalingscursus?

De kracht van de cursussen van Meis Bedrijfshulpverlening ligt in het feit dat ze volledig getoetst zijn aan de praktijk. In de herhalingscursus van 1 dag maken wij gebruik van zogenaamde lotusslachtoffers, waarmee de realiteit volledig wordt benaderd. Hierdoor wordt de kans verkleind dat de cursist in de praktijk niet adequaat weet te handelen of door angst niet meer kan handelen.

BHV herhalingscursus 1 dag

De herhalingscursus 1 dag is een combinatie van theorieles en praktijktraining. De cursisten worden toegelaten tot de herhalingscursus als zij in het bezit zijn van een geldig BHV-diploma of herhalingscertificaat.  Tijdens deze praktijk dag wordt een competentietoets afgenomen voor levensreddende handelingen en brandbestrijding.

De BHV herhalingscursus bestaat uit de volgende modulen:

De herhalingscursus wordt in 1 dag gegeven. Voorwaarde is dat het diploma of certificaat niet ouder mag zijn dan 1 jaar en 3 maanden.

De volgende modulen worden behandeld:
● Niet-spoedeisende Eerste Hulp
● Spoedeisende Eerste Hulp
● Brandbestrijding
● Ontruiming

Om de kwaliteit en de competentie van de bedrijfshulpverlener te waarborgen adviseren wij om minimaal één keer per jaar te trainen.

Deze cursus bijwonen? Schrijf uzelf in!

meis-bedrijfshulpverlening-reanimatie
De specialist in het geven van BHV opleidingen.