meis-bedrijfshulpverlening-reanimatie

Home → Opleidingen → BHV basis cursus met E-learning

BHV basiscursus 1 dag met E-learning
€ 225,00 excl. BTW

U wilt bedrijfshulpverlener worden? Dat kan!
Er is geen vooropleiding vereist, dus iedereen kan deelnemen aan deze cursus.

Cursusdetails

1 dag (in Gorinchem of op locatie)

E-learning (gemiddeld 4-6 uur online + praktijkgedeelte van 1 dag)

NIBHV diploma

Wat zijn bedrijfs­hulpverleners?

Bedrijfshulpverleners (BHV’ers) zijn gewone werknemers. Wanneer er in het bedrijf iets gebeurt, bijvoorbeeld: – er breekt brand uit, iemand verwond zich of er is door een calamiteit een ontruiming nodig, dan moeten de bedrijfshulpverleners in actie komen. Zij weten per geval wat er moet gebeuren en zorgen de bedrijfshulpverleners er samen voor dat indien het nodig is de mensen zo snel en rustig mogelijk het gebouw kunnen verlaten. Ook worden bedrijfshulpverleners opgeleid om binnen het bedrijf een voorpostfunctie te vervullen totdat de professionele hulpverlenings­diensten (politie, brandweer en ambulance) zijn gearriveerd.

BHV basiscursus met E-learning

E-learning is een combinatie van een internet-les met een eendaagse praktijkopleiding.
De cursisten worden toegelaten tot de praktijkopleiding als zij het toelatingscertificaat van het E-learning programma hebben behaald. Op de praktijk dag krijgen cursisten een theorie- en een praktijk examen. Beide examens moeten met een voldoende worden afgesloten. 

De cursisten besteden, in hun eigen tempo en op een door hun zelfgekozen tijdstip en plaats, gemiddeld 4 tot 6 uur aan het doorlopen van het e-learning programma. Het verplichte praktijkgedeelte duurt één dag. Tijdens deze praktijkdag wordt een praktijk competentietoets voor levensreddende handelingen en brandbestrijding afgenomen.

De online BHV cursus bestaat uit de volgende modulen:

U wordt in 1 dag opgeleid tot bedrijfshulpverlener door een van onze professionele docenten. De cursus bestaat uit de volgende modulen (welke ook los gevolgd kunnen worden):

  • Niet-spoedeisende Eerste Hulp*
  • Spoedeisende Eerste Hulp*
  • Brandbestrijding
  • Ontruiming

*Het is ook mogelijk om in plaats van Niet-spoedeisende Eerste Hulp en Spoedeisende Eerste Hulp de module Eerste Hulp bij werken met kinderen te volgen. Als afsluiting moet u een schriftelijk examen doen, waarna bij goed resultaat u een diploma ontvangt.

Deze cursus bijwonen? Schrijf uzelf in!

meis-bedrijfshulpverlening-reanimatie
De specialist in het geven van BHV opleidingen.