meis-bedrijfshulpverlening-reanimeren
Over ons

HomeOver ons  

Meis Bedrijfshulpverlening

Meis Bedrijfshulpverlening, onderdeel van Meis Brandbeveiliging, is een landelijk opererend organisatie met als specialisme het verzorgen van opleidingen en cursussen voor de bedrijfshulpverleningsorganisatie. Het hoofdkantoor staat in Gorinchem en de nevenvestiging in Heerenveen. Meis Bedrijfshulpverlening biedt vanaf de oprichting in 2007 haar diensten aan branches waarbij  bedrijfshulpverleners verplicht zijn. Onze cursussen kunnen gevolgd worden via een open-inschrijving, maar kunnen ook in-company worden gegeven.

Meis Bedrijfshulpverlening voldoet aan de eisen van de Erkenningsregeling NIBHV Keurmerk Opleiders Veiligheidscursussen. Wij zijn NIBHV Keurmerkhouder met ons unieke keurmerknummer 044.

Meis Bedrijfshulpverlening is de specialist in het verzorgen van opleidingen en trainingen ten behoeve van de bedrijfs­hulpverlening.”

Wist u dat?

Opleiden bedrijfshulpverleners wettelijk verplicht is. Iedere werkgever in Nederland is wettelijk verplicht om de bedrijfshulpverlening binnen zijn/haar bedrijf te organiseren. Het aantal medewerkers dat u moet opleiden als bedrijfshulpverlener is afhankelijk van de risico’s in uw organisatie. Daarom is het verstandig als 1 of meer personen uit uw bedrijf een gerichte opleiding volgen. Het is namelijk ook een hele geruststelling als er iemand is die weet te handelen bij ongelukken en andere calamiteiten.

Opleidingen en trainingen

Meis Bedrijfshulpverlening is de specialist in het verzorgen van opleidingen en trainingen ten behoeve van de bedrijfshulpverlening. Wij zijn een Erkend opleidingsinstituut en in het bezit van het NIBHV  Keurmerk om de kwaliteit van onze opleidingen te waarborgen.

 • Basisopleiding BHV met E-learning
 • Herhalingscursus BHV met E-learning
 • Basisopleiding Ploegleider BHV
 • Herhalingscursus Ploegleider BHV
 • Opleiding Coordinator / Hoofd BHV
 • Opleiding Beheerder Brandmeldinstallatie (BBMI)
 • Eerste Hulp bij werken met kinderen
 • EHBO Oranje Kruis
 • Training Kleine Blusmiddelen
 • VCA en VCA-vol
 • CCV Gecertificeerde opleidingen – Code 95 –
 • Maatwerk opleidingen

In-company cursussen

Het is mogelijk om de basis- en herhalingscursus bij u op locatie te verzorgen.
Onze cursussen worden op dezelfde manier gegeven zoals bij cursussen op onze eigen locatie. Het grote voordeel dat u kunt behalen met een in-company cursus is dat de bedrijfshulpverleners in hun vertrouwde omgeving kunnen oefenen. Er kunnen diverse scenario’s geoefend worden waardoor wij uw medewerkers optimaal kunnen voorbereiden op mogelijke incidenten binnen uw branche. De voertuigen van onze docenten zijn compleet ingericht dat de cursus op elke locatie en gewenst tijdstip gegeven kan worden. Tevens werken wij met mobiele blusunits voor een goede oefenfaciliteit.

Wij beperken ons niet alleen tot het verzorgen van veiligheidstrainingen maar pakken juist de veiligheidsproblemen binnen uw locatie(s) systematisch aan en dragen bijborende oplossingen aan. Dit doen wij door tijdens onze trainingen de nadruk te leggen op de behoeftes binnen uw locatie(s), die wij bijvoorbeeld uit de aanwezige bedrijfsnoodplannen, Risico-Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) of incidentenrapportages halen.

Wilt u meer informatie hierover? Neem dan contact met ons op en/of vraag een offerte op maat aan.

Ons team

Ton Wildeman

#Buitendienst # Commercieel adviseur #Verkoop #Advies #Relatiebeheer

Stefan Gulicher

#Binnendienst #Operationeel manager #Verkoop #Advies

Adri van Houwelingen

#Inkoop #Technisch medewerker #ICT

Tjebbe Klop

#Planner

Dennis de Ruijter

#Servicecoördinator #Projecten

Dennis van der Meis

#Directeur #Specialist #Advies

Leontine Groenendijk

#P&O #Administratief medewerker

Anika van Wijgerden

#Administratief medewerker
meis-bedrijfshulpverlening-reanimatie
De specialist in het geven van BHV opleidingen.