meis-bedrijfshulpverlening-reanimatie

Home → Opleidingen → BHV herhaling cursus met E-Learning

BHV herhaling cursus 1/2 dag met E-learning
€ 140,00 excl. BTW

Om elke BHV’er up-to-date en competent te houden organiseert Meis Bedrijfshulpverlening herhaling cursussen voor de  bedrijfshulpverlening.

Cursusdetails

1/2 dag (in Gorinchem of op locatie)

Certificaat mag niet ouder zijn dan 1 jaar en 3 maanden.

NIBHV certficaat

Wat betekent de herhalingscursus?

De kracht van de cursussen van Meis Bedrijfshulpverlening ligt in het feit dat ze volledig getoetst zijn aan de praktijk. Hierdoor wordt de kans verkleind dat de cursist in de praktijk niet adequaat weet te handelen of door angst niet meer kan handelen.

BHV herhalingscursus met E-learning

E-learning is een combinatie van een internet-les met een halve dag praktijkopleiding. De cursisten worden toegelaten tot de herhalingscursus als zij het toelatingscertificaat van het E-learning programma hebben behaald. 

De cursisten besteden, in hun eigen tempo en op een door hun zelfgekozen tijdstip en plaats, gemiddeld 3 tot 4 uur aan het doorlopen van het e-learning herhalingsprogramma. Het verplichte praktijkgedeelte duurt een halve dag. Tijdens deze praktijk dag wordt een competentietoets afgenomen voor levensreddende handelingen en brandbestrijding.

De online BHV herhalingscursus bestaat uit de volgende modulen:

De herhalingscursus wordt in 1/2 dag gegeven en kan alleen gevolgd worden door cursisten die met goed gevolg de E-learning hebben afgerond. Daarnaast mag het diploma of certificaat niet ouder zijn dan 1 jaar en 3 maanden.

De volgende modulen worden behandeld:
● Niet-spoedeisende Eerste Hulp
● Spoedeisende Eerste Hulp
● Brandbestrijding
● Ontruiming

Om de kwaliteit en de competentie van de bedrijfshulpverlener te waarborgen adviseren wij om minimaal één keer per jaar te trainen.

Deze cursus bijwonen? Schrijf uzelf in!

meis-bedrijfshulpverlening-reanimatie
De specialist in het geven van BHV opleidingen.