HomeNieuws  

12-12-2023

‘Exalto zeer tevreden over Meis BHV en Brandbeveiliging’

2231817 Meis Bedrijfshulpverlening en Brand Content 12 12 website

Mechanical engineer Martin Buitendijk houdt zich bij Exalto ook bezig met het bewaken van kwaliteit en veiligheid. De brandblussers bij de maritieme handelsonderneming en ruitenwisser-leverancier zijn in onderhoud bij Meis Brandbeveiliging. Martin greep de verhuizing aan overzicht aan te brengen in alle aspecten van kwaliteit en veiligheid. 

Martin: “Het organiseren en vastleggen van alle veiligheidsmiddelen, maakt het voor iedereen overzichtelijk.” 

Afspraak maken

“In mei 2023 was het nieuwe bedrijfspand van Exalto zover klaar, dat afspraken gemaakt konden worden voor het regelen van zaken zoals brandbeveiliging”, vervolgt Martin. “Telefonisch heb ik toen contact opgenomen met Meis Brandbeveiliging om een afspraak in te plannen.” Omdat Meis Brandbeveiliging ook in het ‘oude pand’ van Exalto al over de vloer kwam, was deze stap snel gezet. 

Inventariseren

Martin: “Samen met Kevin van der Spoel heb ik een uitgebreide ronde door ons nieuwe pand aan de Hakgriend in Hardinxveld-Giessendam gemaakt. Aansluitend heeft hij helder advies gegeven over benodigdheden voor brandbeveiliging. Kevin heeft een duidelijke offerte opgesteld voor het leveren en plaatsen van alle ‘mobiele’ brandblusmiddelen en bijvoorbeeld ook BHV-rugtassen voor onze BHV-organisatie, en pleisterautomaten. En natuurlijk bijbehorend jaarlijks onderhoud aan deze middelen.” 

Leveren en plaatsen

Na een kort intern overleg werd de opdracht aan Meis Brandbeveiliging gegund. “Twee maanden later werd de afspraak ingepland voor het plaatsen van alle brandblusmiddelen in het nieuwe pand.” Net als het leveren en plaatsen van de brandblusmiddelen zelf, ging het maken van deze afspraak weer vlekkeloos. Martin: “Kevin en ik hebben afgesproken dat hij onze vaste contactpersoon is voor afspraken, certificaten en facturen. Zo houden we de lijnen kort.” 

Korte lijnen

Martin is zeer tevreden over de samenwerking die hierdoor is ontstaan. “Eén telefoontje of mailtje is vaak al voldoende om elkaar te begrijpen! Nu is de verhuizing achter de rug en zijn we opgestart op de nieuwe locatie. Naar volle tevredenheid zijn alle ‘mobiele’ blusmiddelen, BHV-middelen - zoals AED, BHV-rugzakken en pleisterautomaten - en ontruimingsplattegronden geleverd. En de afspraken voor het periodiek noodzakelijke onderhoud zijn ook gemaakt. Ik kijk tevreden terug op de samenwerking met Meis Brandbeveiliging en met Kevin in het bijzonder!”

Wilt u weten wat wij met onze zeer complete dienstverlening voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. 

Deel dit bericht:

Verder praten?

Dennis vertelt je graag meer. Bel naar 0183 675 166 of mail naar info@meis-bhv.nl

Het laatste nieuws

meis-bedrijfshulpverlening-reanimatie
De specialist in het geven van BHV opleidingen.