HomeNieuws  

09-01-2024

Degelijk en betrouwbaar blijven bovenaan staan

2231980 Meis Bedrijfshulpverlening en Brand Content januari   Website

Een strategische zet en de mogelijke terugkeer naar het ‘oude normaal’: Meis Bedrijfshulpverlening heeft in 2023 ingespeeld op wensen uit de markt. In het nieuwe jaar geven we een vervolg aan die ‘veranderingen’.

Veranderingen, waarbij we altijd uitgaan van onze degelijke en betrouwbare bhv-basis.

Social media omarmd

2023 was op één vlak een keerpunt voor Meis Bedrijfshulpverlening: we hebben de kracht van social media omarmd. Het posten op onze socialmediakanalen en de nieuwsberichten op onze website, hebben geleid tot een merkbare toename van aanmeldingen voor onze bhv-cursussen.

Hele of halve dag herhalingscursus

Een andere verandering was de mogelijkheid bij herhalingscursussen weer te kunnen kiezen voor een dagvullend programma. Als gevolg van de pandemie, waren de herhalingscursussen teruggebracht tot een dagdeel, waarbij voorbereiding via e-learning nodig was. 

Voorkeur voor dagvullend programma

In de loop van het jaar nam de vraag naar een dagvullend programma toe. In dat geval is voorbereiding niet nodig, en wordt bijvoorbeeld gebruikgemaakt van een lotusslachtoffer. De gezamenlijke lunch wordt ook gewaardeerd.

Gevarieerde lesstof

Die keuzemogelijkheid blijven we ook in 2024 bieden. Daarnaast hebben we gezocht naar variatie in onze lesstof. Waarbij we vanzelfsprekend alle essentiële onderdelen behandelen, zonder in te boeten op de degelijkheid en betrouwbaarheid van onze trainingen en cursussen. 

Vergroten naamsbekendheid

In 2024 willen we de lat weer hoger leggen. De toename in aanmeldingen voor onze herhalingscursussen en nieuwe trainingen willen we continueren. We zetten onze socialmedia-activiteiten door. Voor het vergroten van onze naamsbekendheid én het benadrukken van onze dienstverlening. Zo versterken we onze reputatie als solide en betrouwbare aanbieder van bhv-opleidingen!

Wilt u meer informatie over onze cursussen en trainingen? Neem dan contact met ons op.

Deel dit bericht:

Verder praten?

Dennis vertelt je graag meer. Bel naar 0183 675 166 of mail naar info@meis-bhv.nl

Het laatste nieuws

meis-bedrijfshulpverlening-reanimatie
De specialist in het geven van BHV opleidingen.