HomeNieuws  

02-05-2023

BHV: Meis biedt kwaliteit

Meis BHV biedt kwaliteit

Iedere werkgever is in Nederland verplicht bedrijfshulpverlening binnen het bedrijf te organiseren. Dit betekent dat medewerkers een opleiding tot bedrijfshulpverlener moeten volgen en deze vaardigheden moeten bijhouden. Hoeveel medewerkers dit zijn binnen een bedrijf hangt onder andere af van de risico’s. Meis Bedrijfshulpverlening helpt u niet alleen om aan de wettelijke verplichtingen te voldoen, maar vooral uw medewerkers de juiste kennis en vaardigheden bij te brengen met kwalitatief uitstekende opleidingen.

Divers aanbod

Het aanbod aan opleidingen bij Meis Bedrijfshulpverlening is divers: van beginners, tot ploegleiders en opleidingscoördinatoren. Zowel de basisopleiding als de herhaalcursus bieden we aan met daarbij praktijk en ons speciaal ontwikkelde e-learningprogramma. Een speciale cursus richt zich op mensen die veel met kinderen werken, zoals op scholen en sportaccommodaties. Denk daarnaast ook aan speciale bedrijfsontruimingstrainingen, zodat uw medewerkers en bedrijfshulpverleners kunnen oefenen met het veilig opereren in een noodsituatie. 

Toegespitst op uw bedrijf

De beste voorbereiding krijgen uw medewerkers bij een in-company cursus. Zo kunnen de bedrijfshulpverleners op de daadwerkelijke locatie gericht oefenen. De voertuigen van onze gekwalificeerde docenten zijn volledig uitgerust. Hierdoor kunnen de cursussen op elke locatie of elk gewenst tijdstip gegeven worden. Met de in-company cursus gebruiken we de specifieke veiligheidsproblemen op de locatie, zodat heel gericht geoefend kan worden. Wij maken op maat een programma op basis van de aanwezige veiligheidsinformatie en dragen tijdens de oefeningen gelijk bijbehorende oplossingen aan. 

Kleinschalig

Bij Meis Bedrijfshulpverlening gaan we voor resultaat. Dat betekent dat we ons daadwerkelijk focussen in het opleiden van bedrijfshulpverleners. De beste manier om dat te doen is cursussen alleen kleinschalig aan te bieden. Zo kan de opleider gericht en de meeste tijd aan elke kandidaat besteden. Ook heeft de cursist voldoende mogelijkheden om vragen te stellen of hulp te vragen.

Gecertficeerd

In de bedrijfshulpverlening zijn certificaten van groot belang. Om de kwaliteit van ons werk te waarborgen voldoen we aan meerdere certificeringen. Al onze opleiders zijn gecertificeerd en voldoen aan de door de NIBHV gestelde kwaliteitseisen. Voor de kwaliteit en veiligheid zijn we ISO 9001 en VCA gecertificeerd. Op deze manier borgen we de kwaliteit, waardoor u veilig voor onze diensten kunt kiezen.

Kiest u voor een opleiding van Meis Bedrijfshulpverlening, dan kiest u dus voor de veiligste keuze. Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op en wij bekijken op welke manier we uw bedrijfshulpverleners het beste kunnen opleiden. 

Deel dit bericht:

Verder praten?

Dennis vertelt je graag meer. Bel naar 0183 675 166 of mail naar info@meis-bhv.nl

Het laatste nieuws

meis-bedrijfshulpverlening-reanimatie
De specialist in het geven van BHV opleidingen.